Allt om inredning, möbler och design på nätet

7 inredningsfavoriter höst 2016

7 inredningsfavoriter höst 2016: Är du ute efter härlig heminredning nu i höst? Hösten har äntligen kommit efter en lång period av värme och sol. Nu är vi inne i oktober och solen ligger fortfarande och lurar även om temperaturen och mörkret smyger sig på. Vi på Inredningstrend.se har listat några helt fantastiska möbler och inredningsdetaljer som vi tycker passar in i våra hem nu i höst. Självklart är listan också anpassad för att passa också till den vintertid som kommer.

Som det ser ut på hösten och vintern är det mörka färger, mycket ljusstakar och ljuslyktor och mysiga filtar och plädar. Även härliga koppar att servera té i är hett på listan denna årstid.

Kika in våra sju favoriter nedan och kommentera gärna dina. Kanske har du nyss köpt något kul som gärna delas med fler. e

1. Department, Wood pinnstol H17

department-wood-pinnstol-h17

Den första produkten av våra inredningsfavoriter. Wood pinnstol från Department. Pinnstolen är en klassiker som aldrig blir omodern. En enkel design som kombinerad tidlöst formspråk med moderna linjer. Stolen passar lika bra vid köksbordet som i matsalen. Wood pinnstol tillverkas i gummiträ, vitpigmenterad ek och i flera härliga färger. Levereras i förpackning om två stolar och som enkelt monteras ihop. Köp Department Wood pinnstol H17.

Pris: 750 kr

2. Matstolen Lucky från Ellos

stol-lucky-570x708

Stol av böjträ och metall. Höjd 82 cm. Djup 47 cm. Bredd 44 cm. Sitthöjd 44 cm. Sittdjup 37 cm. Lev. omonterad. Köp möbler Furniturebox på nätet!

Pris: 699 kr

3. Hylla från Bloomingville Houses Display

houses-display-hylla-naturevit-570x708

Houses Display Hylla, Nature/Vit Bloomingville är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken

Pris: 519 kr

4. Snygg väggklocka House Doctor Watch i Cement

watch-vaggklocka-cement

Watch väggklocka från House Doctor. En enkel väggklocka med rå finish som är tillverkad av betong. Kontrasten mellan den kalla gråa cementen och de varma mässingsdetaljerna är en perfekt kombination. Klockan passar i köket, i vardagsrummet, hallen, ja varsomhelst!

Pris: 528 kr

5. Klassiska inredningen Apart Hylla House Doctor i mässing

apart-hyllbarare-2-pack-massing

Apart hyllbärare 2-pack från House Doctor. Två stycken dekorativa hyllbärare i mässing. Hyllbärarna är 26 cm djupa och 25,5 cm höga.

Pris: 135 kr

6. Liten pall från Bloomingville Rosa höst

Denna underbara produkt Bloomingville Mini Pall 30cm, Rosa från varumärket Bloomingville är en vacker, elegant inredningsdetalj som passar utmärkt in i det moderna hemmet. På Roomly älskar vi snygg design och tycker det är extra viktigt att skapa en personlig och härlig inredning i bostaden. En inredning som visar vem du är. Vi rekommenderar Bloomingville Mini Pall 30cm, Rosa om du är ute efter en tidlös inredning att som håller länge.

Pris: 599 kr

7. Pall från Ellos Ture

Pall Ture Ellos är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt sortiment från kända varumärken.

Pris: 799 kr