Allt om inredning, möbler och design på nätet

Trendiga nyheter med härlig inredning och möbler

Trendiga nyheter med härlig inredning och möbler

Trendiga listor med härlig inredning och möbler: Vi inredningstrend älskar att se nya snygga möbler och inredningsdekorationer. Idag när jag var ute och surfade hittade jag en rolig hemsida som skapar listor. Eller man kan faktiskt registrera sig själv och skapa egna listor. Men om det inte faller dig i smaken att bli medlem på något nytt socialt medie så kan du bara kika in dem listorna som redan är skrivna. Sidan har inget fokusområde på just heminredning utan det finns lite allt möjligt där. Men det är bara att välja den kategorien som heter Bostad. Trendiga nyheter på nätet!

Jag hittade en rolig nyhet med en film som visar smarta inredningsmöbler som inte finns till salu idag men är unika i sitt utförande. Det är egentligen 5 uppfinningar som jag tycker är helt fantastiska.

Trendiga nyheter på nätet

Hittade också lite smarta presenttips som kan vara bra och ha i åtanke när någon fyller år, till julklapp eller något helt annat. Självklart är det inredning jag pratar om. Men det smarta var att alla tipsen som listas i artikeln har en prislapp på under 500 kronor. Genom att inredning och design ofta kan bli rätt dyrt är det alltid kul när man hittar några poster med lite billigare alternativ. Produkterna inkluderar doftljus, doftpinnar, tvålar, en snygg bricka i mässing och några ljusstakar. Genom att mässing och marmor fortfarande är så otroligt poppis kan jag absolut rekommendera er att kika in denna sida som jag länkar till nedan.

Vill också passa på att rekommendera en riktigt inspirationsrikt instagramkonto som jag började följa för några dagar sedan. Det finns en massa instagramkonton som lägger upp bilder på inredning och bostäder men kände att denna hade något lite extra. Kolla in @Roomlydesign, har omkring 4000 följare och därbland många av våra svenska storbloggare som Trendenser, Trendspanarna, Hoom mfl.

Tillvidare önskar jag er en trevlig fortsatt vecka och mer härliga inredningstips kommer upp under veckan.

Hälsningar

Malin