Allt om inredning, möbler och design på nätet

Inredningsbutiken Rum21 med design

Inredningsbutiken Rum21 med design: Om du är ute efter inredning och möbler från kända designvarumärken så finns det en hel del inredningsbutiker där ute. Det svåra är att hitta den butik som erbjuder bäst sortiment, pris och bäst leveransvillkor. En av dessa butiker som är mycket känd är e-butiken Rum 21. Hos dem kan du hitta varumärken som Kartell, String, Hay, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Dux, Källemo, Fritz Hansen, FatBoy, Design House Stockholm, House Doctor mfl. Ett stort utbud av varierande produkter.

hay-loop-stand-200-vit-6-about-a-chair-stolar-svart

Rum 21 ägs och ingår samma koncern som en annan stor inredningskedja som vi känner till som RoyalDesign. Så om du är ute efter att handla heminredning, inredningsdetaljer och möbler på nätet så rekommenderar vi Rum21 inredning. Butiken väljer noga ut sina varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa kunders intresse för inredning och möbler i Sverige. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av mycket hög klass med exklusiv designkänsla. Precis som vi vill ha det. Dem erbjuder heminredning för matplatsen, barnrummet, köket, sovrummet, trädgården, balkongen m.fl. Bland inredningsdetaljer finner du allt från förvaring, belysning, golvlampor, sängkläder, örngott m.fl.

Våra favoriter från Rum21

rum21-wood-pinnstol-h17-svart-department

Vi på inredningstrend.se älskar speciellt den snygga pinnstolen Wood pinnstol H17 från Department. Det är verkligen en klassiker och tidlös möbel som gör sig mycekt fint i ett boende med Skandinavisk inredningsstil. Den stilen är också något som vi börjat se mer av på senaste tiden. Tittar vi på hur inredningsarkitekter idag möblerar och dekorerar lägenheter innan fotografering är det med just denna stil. Valet av soffor, matstolar, tavlor, köpa matbord, dekorationer och annat är mycket ljusa, helst grå färg som samspelar mycket bra med vita väggar eller annat vitt i rummet. Sen är det viktigt att alltid lägga på en färgklick till det hela. Då kan man enkelt använda sig av prydnadskuddar från exempelvis Marimekko. Populära färgval idag är mintgrönt, ljusrosa och gult. Vi på Inredningstrend.se tycker man faktiskt ska våga använda färg mer. Vi svenskar är alldelse för fega för detta, i alla fall om vi tittar på stylingen på lägenheter på Hemnet eller Booli.

Vi rekommenderar att ni kollar in inredningsbutiken Rum21 och lovar att ni kommer hitta några riktigt fina guldkorn att färglägga och dekorera ert hem med.