Allt om inredning, möbler och design på nätet

Tips på julklappar 2016 – Här är inredningen!

Tips på julklappar 2016 – Här är inredningen du kan ge bort: Nu börjar det närma sig. Den stora julhandeln 2016 som analytikerna tror kommer få ökning på hela 5-7 procent. Detta betyder ca 70 miljarder kronor i ökning från förra året, och fokus ligger på e-handel. Flera hemsidor och butiker har redan börjat spekulera i vad som kan komma bli årets julklapp 2016. En av dessa är inredningsbutiken Roomly.se på nätet.

arets-julklappar-2016

Roomly har listat några smarta tips på vad du kan tänka dig att ge bort i julklapp till din flickvän, syster, pojkvän, bror, mamma eller pappa. Det är några smarta funderingar som du bör tänka till om innan du väljer att slutföra ditt köp.

Årets julklappar 2016 är inredning

Det är under november som de stora tidningarna och butikerna officiellt utser titeln årets julklapp 2016. Men det man bör tänka på är att dessa julklappar ofta är köpta titlar av företag som önskar öka sin försäljning av dessa produkter. Ofta tråkiga, onödiga eller helt enkelt fula. Många produkter som ofta inte används mer än under en kortare period eller faktiskt inte alls. Därför har Roomly.se valt att tips om att istället fundera på julklappar som faktiskt gör skillnad och används av mottagaren. Heminredning och design är just en sån. Det är en artikel som man kan få användning för under många år framåt. Kanske en ljusstake, en ljuslykta, en tavla, en bordslampa eller en filt. Det finns många val att göra.

Ett smart tips som julklapp till din pappa är exempelvis den klassiska kökskniven. En skarp, snygg kniv som kan användas i köket för att skära till just dem där perfekt köttbitarna åt gästerna på besök. Till mamma kan exempelvis en snygg prydnadskudde eller en filt fungera utmärkt. Vem gillar inte att gosa ner sig under en varm och skön filt i soffan en kall vinterkväll. Till honom rekommenderar sidan att kolla närmare på tavlor/posters eller kanske en ljuslykta.

För att kolla närmare på alla rekommendationer från Roomly.se så kan ni hitta dessa genom länken nedan. Även en smart tjänst för att söka fram julklappar för en viss budget finns också på sidan. Ställ bara in det högsta priset du kan tänka dig betala för produkten så filtrerar sajten fram de bästa resultatet för honom eller henne.

Lycka till med ditt köp av vackra julklappar som gör skillnad!