Allt om inredning, möbler och design på nätet

Black friday på inredning och möbler på nätet

Black friday på inredning och möbler på nätet: Nu går vi snart in i kanske årets mest spännande månader när det kommer till försäljningen av detaljhandeln. I november har vi först ut den klassiska Black Friday. Helgen när butikerna på nätet går ut med helt fantastiska nedsänkta priser under en tidsbegränsad period. En helg som absolut inte får missas om man är ute efter snygga produkter som inredning till bra priser.

black-friday-inredning-möbler

Foto ikea.se

Black Friday på inredning och möbler

Black Friday kommer från USA och är den dag som kommer dagen efter högtiden Thanksgiving. I USA är detta den största shopping dagen med REA. Till detta kommer också den dag som kallas för Cyber Monday ca tre dagar senare. Den markerar upp starten för julhandeln och det är då många amerikaner påbörjar juldekorera och julhandla.

Det som ofta associeras med Black Friday förutom den otroliga rean är också att alla butiker ofta öppnar 5 på morgonen och stänger väldigt sent ibland vid 23-tiden.

Fast det inte är någon ledig dag är alla skolor och många arbetsplatser stängda i USA under dessa fyra dagar. Allt för att möjliggöra en lång ledighet med konsumption.

Vi på Inredningstred vill slå ett slag för inredning och möbler under denna period. Är du ute efter smart och snygg inredning är denna helg helt klart det rätta valet att hitta inredningsprodukter billigt online. Black Friday inredning gör att du kan komma spara upp mot 70 procent på ditt nästa köp av exempelvis sängar, soffor, matbord, stolar eller dekorationer. Det är också ett mycket smart sätt och hinna med några julklappar.

Cyber Monday som ofta brukar associeras med elektronik är också ett super bra läge att inhandla möbler under. Då det är ungefär samma rabattsats under båda ”högtiderna” så har du chans att plocka hem något riktigt fint.

Kolla in våra svenska inredningsbutiker under denna period. Vi lovar att dem flesta större aktörerna kommer att vara engagerade med stora rabatter under perioden. Om du inte vet vart du ska kolla kan du alltid kika in inredningsbutiken Roomly.se som listar över 50 olika butiker på 1 adress. Ett smart sätt att också jämföra de olika kampanjerna som alla återförsäljare kommer att erbjuda under Black Friday och Cyber Monday.

Lycka till med shoppingen 🙂