Allt om inredning, möbler och design på nätet

Vinterns inredningstrender och julinredning

Vinterns inredningstrender och julinredning: Nu är det bara några veckor kvar tills det är dags och fira in första advent. Om en vecka är det dags för den stora shoppingdagen Black Friday inredning. Närmare sagt fredagen den 25 november. Det är efter den helgen som många sätter igång att börja juldekorationen samt shoppingen av julklappar. Vi på Inredningstrend.se tänkte passa på att tips om några riktigt snygga trender som vi sett växa nu under höst och vinterperioden.

julinredning

Under dessa två årstider är det inte ovanligt att se mörkare färger och toner på heminredningen. I år har det varit mycket fokus på grönt, blått och grått. Den sistnämnda står sig fortfarande högt och har egentligen ingen större skillnad sett till vår och sommar. Men färgen blå och grön däremot har ökat otroligt. Den snygga mörkblåa färger som tagit sig in från prydnadskuddar till soffor. Ofta förknippad med materialet sammet när vi kikar på soffor och kuddar. Men även matstolar och fåtöljer hittas färgen.

Julinredning i år

Inredningsbutik och inspirationssajten Roomly.se har listat några riktigt härliga tips på hur du färgsätter inredningen i jul. Det härliga med deras tips är den alternativa dekorationen av blått istället för klassiska rött och grönt. Vill ni följa trenden och samtidigt vara lite orginell nu i jul är det just blått ni ska satsa på.

Fram med snygga mässingsdetaljer som ljuslyktor och ljusstakar eller silver. Detta passar utmärkt ihop med övriga blåa inredningen i hemmet. En idé om ni inte har så mycket blått hemma är att passa på nu under Black Friday och köpa hem en ny snygg soffa, fåtölj, kuddar, stolar eller något helt annat till rabatterade priser. Även mindre inredningsdekorationer kommer finnas tillgängligt till rabatterade priser. Butiker som Royal Design, Furniturebox med fler kommer satsa stort i år under shoppingdagen den 25 november och det vill ni inte missa.

Några snygga förslag på produkter som kan passa in under julen 2016 är Ljuslykta i krom från Herstal. Stay 3-sits soffa, mörkblå från Ire.  O soffbord marmor/mässing från OX Denamarq. Adventsljusstake Pix mässing från Star Trading. Kristall slim julstjärna guld från Watt & Veke. Sök på dessa så får ni se!

Lycka till med inredningen i jul!