Allt om inredning, möbler och design på nätet

Inredningsbutiken Roomly lanserar i Danmark

Inredningsbutiken Roomly lanserar i Danmark: Äntligen har vi kommit i ordning i det nya året. Måste erkänna att det var en seg start hos oss i måndags när de flesta kom tillbaka efter semestern. Men nu med några arbetsdagar in på året verkar det flyta på som vanligt igen. Jag själv är en person som älskar nytt år när man återigen kan starta om sina batterier och satsa järnet igen.

Den svenska inredningsbutiken, eller snarare sagt inredningssajten Roomly.se har verkligen legat i under 2016. Genom sitt första år har sajten lyckats nå omkring 150.000 unika besökare i månaden med en massa daglig försäljning av snygg designinredning. Roomly.se som vi skrivit om innan är en tjänst som låter besökare eller personer som är ute efter ny inredning till hemmet att söka igenom Sveriges största inredningsbutiker på en adress. Med sina 100 tusen produkter finns det verkligen en massa fint att hitta där. En skön tjänst som sparar en massa tid man annars lägger på att söka på exempelvis Google.

Roomly lanserar danska roomly.dk

Nu har grundaren av roomly.se gått ut med ett meddelande om att tjänsten också finns aktuell i Danmark. Kanske inte ett så konstigt val att etablera sig i då mycket av världens snyggaste inredning och möbler kommer från just Danmark. I alla fall designen. Skandinavisk design har gått som en raket de senaste åren och trenden fortsätter att stiga uppåt. Det är alltså inte bara i norden som den gått uppåt utan också i USA och Asien.

Efter en kommentar med grundaren Sebastian Plengier Ehrnfelt på Roomly AB har vi också fått klart att Danmark är ett första stopp på en större expansion. Roomly.dk Køb Interiør & Design Online kommer under 2017 att byggas större och målet med alla grannländer är att försöka öppna upp ytterligare försäljning genom gränserna. Butiker som innan inte levererat utanför sitt land ska nu få möjlighet till detta genom att hitta nya kunder. Smart, eller hur.

Vi gissar att även Norge och Finland ligger i planen för Roomly.se att etablera sig i. Men om hur lång tid vi ser dessa online på nätet det vet vi inte.

Vi följer med spänning denna svenska startup inom inredning och design.