Allt om inredning, möbler och design på nätet

Härlig inredning våren 2017

Vi vet att det fortfarande är vinter men, vårens inredning 2017 är på ingång och under Formex i år visas just nu årets nyheter. Det kommer vara stort fokus på nya utemöbler som kommer förgylla hela årets sommar. Det kan vara svårt att hitta rätt utemöbler på nätet, i alla fall till rätt pris. Genom att det finns så många olika inredningsbutiker på nätet som erbjuder just snygga utemöbler, men vilka är bäst?

Vi på inredningstrend har samlat några smarta butiker som vi rekommenderar att ni kollar in under våren. Trendrum är en svenskt möbelhus som erbjuder riktigt bra utbud av utemöbler. Deras sortiment har allt från belysning till soffor att fynda.

På Trendrum finner du ett enormt stort utbud av heminredning och billiga möbler online för våren 2017 samt husets alla rum samt uteplatser. Allt ifrån det lilla vinstället och den lilla hatthyllan, till serveringsvagnen, barstolen, den stora howardsoffan och kontinentalsängen. Trendrum startades 2010 och har sedan dess kunnat erbjuda specialdesignade möbler på nätet, i form av bland annat soffor och fåtöljer med valbar klädsel, en av många saker som bidragit till tusentals nöjda kunder.

Såhär beskriver Trendrum själva sitt utbud:

” En av specialitéerna i sortimentet är våra howardsoffor (en av många sofftyper i utbudet). Sofforna tillverkas oftast på beställning och det fina med det, är att du väljer soffklädseln själv (utifrån ett 100-tal olika material och färgval), på många modeller har du även möjligheten att välja utförande på soffben och andra detaljer efter eget önskemål. Besök gärna kategorin; Våra Howardsoffor. Inte bara inomhus. Vårt utbud av heminredning sträcker sig en bit utanför hemmet väggar, ut i uterummet, in under altanen med tak eller ända ut i trädgården. För dessa platser kan vi även locka med ett växande utbud av utemöbler. Du finner till exempel; solskydd, infravärme, hängmattor och hela utemöbelgrupper. Mängder med traditionella och moderna utemöbler hittar du här. ”

Heminredning för alla rum & uteplatser våren 2017

I det innersta och käraste rummet – sovrummet står sängen. Sängen är förmodligen den allra viktigaste möbeln i hela bohaget och det är ju inte så konstig när en spenderar 25-30% av sitt liv i en säng. Så självklart vill man eftersträva att det är en möbel av ypperlig kvalité och med ordentlig komfort man sover i. Att köpa denna typ av möbler på nätet kan ibland göra många osäkra. Termen billiga möbler stämmer inte allt för ofta med kvalitetskraven och osäkerheten inför en tänkt sängs komfort kan göra en tvivlande. Läs mer om inredning på Wikipedia.

Kika in inredningssajten Roomly.se som tillhandahåller inredning och möbler från över 50 svenska butiker på en adress!