Allt om inredning, möbler och design på nätet

Köp utemöbler & inredning sommar 2017

Köp utemöbler & inredning sommar 2017

Köp utemöbler & inredning sommar 2017: Våren börjar närma sig med stormsteg. Solen är framme och folk börjar efter vinterkylan ta sig ut på gatorna och parkerna. I Stockholm har vi inte sett ”riktigt” solljus på många veckor så detta är mycket välkommet. Men förutom detta så betyder sol och värmde också en hel del nya kollektioner av utemöbler. Inredningsbutikerna och tillverkarna börjar förberedda sig.

Nu är båda mässorna Formex och Stockholm Furniture Fair över. Detta betyder att vi nu har fått se vad som kommer att börja säljas under vår och sommar. Men vi kan också se de inredningstrender som kommer ligga till grund för årets inredning. Möbler och detaljer som kommer att skyltas i skyltfönster och på startsidorna hos e-handlarna.

Trenderna ser mycket ljusa ut. Vi har fått se fantastiska visningar av både nytt och sånt som kommer att fortsätta in i 2017. Tittar vi på soffor så ser det ut att domineras av chesterfield. Howardsoffor är på nedgång och blåa/gröna chesterfield soffor i sammet är på uppgång. Det är en trend som vi fick lite smakprov på under slutet av förra året. Är ni intresserade av just denna sorts soffa är det värt och tänka på att sammet kan vara strävt att sitta i.

Mässing, koppar och stål är tre metaller som fortsätter ligga högt på folks önskelistor. Av dessa tre är det mässing som kniper ettans plats. Vi kommer att få se mycket mässing och marmor även under 2017. Soffbord, ljusstakar och mycket annat. Även köksinspirationen fortsätter med marmor men börjar få konkurrens av träluckor i starka färger.

Sen kommer vi till kanske det mest aktuella sett till årets period, nämligen utemöbler 2017. Design på utemöblerna i år kommer hålla rätt klassiska former. Men det som kommer utgöra den största förändringen är alla färger. Under 2016 kunde vi se hur vita och mörkare utemöbler och loungemöbler fick konkurrens av enklare varianter i starka pastellfärger. Inredning vår 2017 kommer att domineras av enklare cafémöbler i härliga, starka pastellfärger. Är ni ute efter lite inspiration på utemöbler kan jag rekommendera att kika in inredningsbutiken roomly.se där ni hittar en massa snygga utemöbler till Sveriges bästa priser.