Allt om inredning, möbler och design på nätet

Inreda Sovrum – Petra & Sanna Stylar HemI ‘Petra & Sanna Stylar hem’ får vi följa med Petra och Sanna när dom hjälper till att inreda allt från kök till sovrum hemma hos olika människor. I denna serie kan du hitta inspiration samt tips & trix för all inredning du kan tänka dig till ditt hem!

Varorna i programmet hittar du på: http://www.ellos.se/hem/metro-mode-hem

Ny hos ellos?
SOM NY KUND VÄLKOMNAR VI DIG MED ETT
PROVA PÅ-ERBJUDANDE! DU FÅR 40% RABATT PÅ EN VARA* + FRI FRAKT
https://www.ellos.se/LoginAndRegistration/Login?intcmp=ES_AW15_ellostab_minisite_2015_landing_registrera

Villkor: *Gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på dyraste varan av kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller endast för nya kunder (ej handlat senaste två åren). Max 1 gång/kund. T.o.m. 2015-12-31. Fri frakt gäller för normalpaket max 20kg (värde 49,90) Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.