Allt om inredning, möbler och design på nätet

DIY HYLLOR, INREDNING x TVÄTTSTUGAJA, MINA ÖGON ÄR ÄKTA, ÖPPNA FÖR MER INFO ???

Hej allihop! Det tog mig 3 dagar att fixa klart denna video och vi blev äntligen klara med tvättstugan ikväll så därav den sena tiden! Men OMG, jag fick bara en tanke på hur det skulle kunna se ut med hyllor på väggen med lite krimskrams och handdukar, så då tänkte jag att jag kunde göra dom själv och så här blev alltså resultatet! Det var hur lätt som helst!

Jag är så nöjd över hur resultatet blev. Från att gå från pissgula väggar, mörklila golv, rutten och skabbig inredning med olika hyllplan överallt till detta! SÅ NÖJD!!

Negativa kommentarer raderas och användare blockeras.

Glöm inte att gilla och prenumerera ?
___________________________________

VIDEO ANG. MINA ÖGON:


___________________________________

FACEBOOK: http://www.facebook.com/mimmi.s.karlsson
INSTAGRAM: mimmisk
PERISCOPE: mimmiskarlsson
MAIL: mimmiskarlsson@hotmail.com

MUSIK: https://www.heroboard.es
___________________________________