Allt om inredning, möbler och design på nätet

VLOG ♥ ank attack, köper inredning, bestiger berg – Olivia & HampusVLOG ? ank attack, köper inredning, bestiger berg – Olivia & Hampus
Tja! Hampus Ekberg och Olivia Ring Hedlund här från reality-serien Ex on the beach 2016!

Här kommer en ny vlog! Hoppas verkligen att ni gillar dom för de gör vi! Den här gången är hela videon från en och samma dag för vi har haft massa jobb den här veckan så har bara varit jobb och sova för oss föutom den här dagen då vi åker till Söderköping med Hampus mamma och syster. Där hälsar vi på Hampus mormor och äter och fikar. Vi är även ute på en promenad och bestiger ett BERG sen blir vi även attackerade av ankor och sen köper vi lite inredning till vår lägenhet! Hoppas att ni tycker om det! Puss!

Glöm inte att ni även kan följa oss på:

Olivia Ring Hedlund
Instagram: https://www.instagram.com/oliviaringhedlund/

Hampus Ekberg
Instagram: https://www.instagram.com/hampusekberg/

? Kontakt: olivia.hedlund@me.com