Allt om inredning, möbler och design på nätet

Room tour| Ny inredning!!Hejsan hejsan! Idag blev det en rätt så efterfrågad video, nämligen en ROOM TOUR 🙂 Vad tycker ni? Blev det inte fint? Jag är i alla fall supernöjd. Det kommer snart komma upp en video om psykisk ohälsa, bl.a. panikångest och depression så om ni har frågor eller saker ni vill att jag ska ta upp så lämna gärna det nere i kommentarsfältet.

NI ÄR BÄST!

Här kan du hitta mig! ?
? Instagram: https://instagram.com/emtiss/
? Twitter: https://twitter.com/emtiss1
? Snapchat: Emtiss
? Periscope: Emtiss1
———————————————————
? CONTACT // SPONSORSHIP ?
? Mail: Emtiss@live.se
———————————————————
Denna beskrivning kan innehålla annonslänkar aka affiliate länkar. Dessa länkar är märkta med (*). Detta påverkar ej mitt omdöme på något vis.
———————————————————
? VANLIGA FRÅGOR
? Jag filmar med min Canon EOS 600D // Canon Legria mini X // Iphone 6
? Jag redigerar alla mina videor i Final Cut Pro x
? Jag är född 1998-05-14
? Jag bor i Stockholm
———————————————————
Kommentera gärna om ni har frågor!